sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Kanapasta

Yleensä panostan ruoka-annosten valokuvaukseen mutta nyt olin niin pihalla kokkaillessani vieraassa keittiössä tämän viikonlopun (anoppilassa, miehen perheen ollessa toisella puolella mualimmaa), että kuvatkin ovat vähän mitä sattuu. Oli aika mielenkiintoista häärätä keittiössä joka ei ole omani, ja tämä viikonloppu vahvisti haaveeni _suuresta_ keittiöstä.

300 g broilerinsuikaleita
2 yksikyntistä valkosipulia
1 punasipuli
puolikas paprika
3 tuoretta jumboherkkusientä
1 prk 5 %- ruokakermaa
0,5 tl suolaa
1 tl currya
0,5 tl mustapippuria
500 g pinaattituorepastaa
2 rkl öljyä

Hienonna sipulit ja kuullosta öljyssä. Lisää broilerinsuikaleet ja ruskista. Lisäää joukkoon paloitellut herkkusienet, paprika sekä ruokakerma anna anna hautua kymmenisen minuuttia. Mausta suolalla, currylla ja pippurilla. Keitä tuorepasta ohjeen mukaan ja sekoita kanakastikkeen joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!