sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Lihamakaronilaatikko

En muista milloin viimeksi olisin tehnyt makaronilaatikkoa, siitä on varmasti vuosia. Pitäisi tehdä useamminkin! Armas aviomieheni toimi maustajana ja valokuvaajana. Ja vapaaehtoisena myös laatikon syömisessä.

1 pss tummaa sarvimakaronia
400 g jauhelihaa
1 iso sipuli
suolaa
mustapippuria
timjamia
paprikajauhetta
2 munaa
7 dl maitoa

Keitä makaroni napakan kypsäksi, n. 8 minuuttia. Hienonna sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa, mausta. Voitele vuoka öljyllä. Sekoita makaronia ja jauheliha keskenään, kaada vuokaan. Vatkaa munat maidon joukkoon ja kaada makaroni-jauhelihaseoksen päälle. Jos haluat napakampaa makaronilaatikkoa, laita 3 munaa. Paista 175 asteessa 45 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!