sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Meksikolainen pata


Tällaiset mössöruoat ovat meillä suosittuja. Mitä enemmän makua, sitä parempi! Laitoin tähän korianteri-kuskussalaatin jämät, riisi ajaa saman asian. Pitäisi muuten samantien kirjoittaa kokkaamisen jälkeen muistiin miten ruoan on tehnyt, ei tarvitsisi aivonystöröitä vaivata viikkoa myöhemmin.. Arvelen että tällä kertaa näin:

400 g naudanjauhelihaa
1 sipuli
1 prk kidneypapuja
1 tlk chilitomaattimurska
pari rkl tomaattipyrettä
valkosipulia maun mukaan
0,5 pss pakastemaissia
korianteri-kuskussalaatin jämät tai riisiä
suolaa
mustapippuria
ehkä paprikajauhetta, chilijauhetta?

Ruskista jauheliha ja hienonnetut sipulit. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada pannuun kidneypavut ja tomaattimurska, tomaattipyre ja pakastemaissi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kuplahtaa. Lisämakua saa halutessaan paprika-ja chilijauheesta. Sekoita joukkoon keitetty riisi tai salaatin jämät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!