torstai 21. helmikuuta 2013

Puolukkamarmeladi


Minä alan kyllä kohta pyytää Yhteishyvältä jonkinlaista palkkiota heidän reseptiensä mainitsemisesta blogissani...! Mutta minkäs teet, sieltä löytyy lähes aina sopiva ohje. Ja mikäli blogattu ruoka resepteineen ei ole itse keksity, on mielestäni kohteliasta mainita reseptin alkuperä. Tämä puolukkamarmeladi on tosi helppo, ja niin hyvää että sitä lusikoisi sellaisenaankin!

Puolukka-sipulimarmeladi
 
1 punasipuli
1 rkl rypsiöljyä
2 rkl vettä
200 g (1 pss) pakastepuolukoita
1,5 dl hillosokeria

Kuori ja hienonna punasipuli. Lämmitä kattilassa öljy ja kuullota sipulia kevyesti muutama minuutti. Lisää vesi, puolukat ja hillosokeri. Anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä. Seos kiinteytyy jäähtyessä.

2 kommenttia:

  1. Puolukka ja punasipuli yhdessä?! Sellaista yhdistelmä minä en ole vielä kokeillut, vaikka toki lautasella "yhdessä" niitä on ollut. Mielenkiintoinen ohje.

    VastaaPoista
  2. Juu, ilman muuta mainostamisesta pientä palkkaa, nauroin joskus, että sitä kun saisi, oltaisiin mekin jo rikkaita ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!