keskiviikko 15. toukokuuta 2013
Banaanipannarit
Monessakin blogissa paistetut ja hehkutetut kahden aineksen ihmepannarit ovat tässä. No joo, kyllähän ne teki ja paistoi ja söi, mutta mielestäni nämä eivät ole maineensa veroisia. Paistaminen oli hankalahkoa, eivät meinanneet pysyä koossa, ja vaikka kahdesta banaanista ja kahdesta munasta tuli 12 pannaria, olivat ne niin pieniä ja höttöisiä että ne olisi syönyt yksinkin. No mutta, pidemmittä puheitta lyhyeen ja ytimekkääseen reseptiin:
2 kypsää banaania
2 munaa
Soseuta banaanit ja munat sauvasekoittimella. Paista öljyssä tai voissa miedolla lämmöllä ohukaispannulla. Banaani tekee pannareista makeita, joten lisukkeeksi sopii maustamaton jogurtti ja vaikkapa mustikat.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei tuli mieleen että johtuiskohan sun pannareiden höttöisyys siitä että laitoit kaksi banaania ja kaksi munaa? Itse nimittäin oon tehnyt sillä reseptillä jossa yhtä banaania kohden tulee kaksi munaa, ja hyvin on pysyneet koossa. :)
VastaaPoistaEn ole kyllä aivan ymmärtänyt sitä hehkutusta. Aion edelleenkin laittaa jauhoja ja sokeria pannukakkuihini.:D
VastaaPoistaVoidaan myös kysyä, onko kyseessä pannukakut(letut) vai banaanimunakas. Itse kallistuisin jälkimmäisen määritelmän kannalle.
VastaaPoistaMinäkin kokeilin nämä ollen vähemmän vaikuttunut (mutten tunnusta, että ensimmäisen letun maistettuani lisäsin taikinaan jauhoja ja maitoa ja sokeria.... ;)
VastaaPoistaKiitos Annika, Melody, Tuplaespresso ja Mervi kommenteista! :) google löysi vaikka kuinka monta blogia joissa näitä oli kokeiltu (ja ylistetty), ja jossain niistä oli myös laitettu 2 banaania ja 2 munaa.
PoistaYhdyn mielipiteeseesi Tuplaespresso, pannukakuiksi näitä ei voine hyvällä tahdolla kutsua mitenkään.
Jatkossa; pannukakut pannukakkuina ja munakkaat munakkaina! Olen tehnyt nimensä veroisia banaanipannareita aiemmin, ja tätä ohjetta en muihin vaihda: http://gingerjamms.blogspot.fi/2012/03/banaanipannukakut.html