sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Possupata


Edellisen postauksen Tikka Masalan tavoin tämäkin on yksi niistä ruokalajeista joita kokkailin suhteemme alkuvaiheessa. Hyvin maistuu vieläkin! Muistan kun tapasimme ja Apukokki suorastaan järkyttyi miten kalliiksi hänen viikonloppuna muuttuivat naisen kuvioihin astumisen myötä. Tosin emme syöneetkään eineksiä, valmiita laatikoita, ranskalaisia ja makkaraa, vaan ihan oikeaa ruokaa ja monta kertaa päivässä. Tämän possupadan tärkein ainesosa on tuore persilja. Sitä voi laittaa koko ruukullisen.

porsaanlihasuikaleita
sipulia
1 tlk tomaattimurskaa
tuoretta persiljaa
riisiä tai riisi-ohraa
chilijauhetta
mustapippuria
suolaa

Ruskista lihat ja hienonnettu sipuli. Keitä riisi kypsäksi. Lisää riisin joukkoon paistetut lihasuikaleet, mausteet, tomaattimurska ja persilja. Kuvassa näkyvään versioon raastoin pari porkkanaa riisin joukkoon kiehumaan.

2 kommenttia:

  1. Ensimmäinen possunsuikale kokeiluni.. Helppoa ja hyvää! Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ja kiva kuulla! Tämä ruoka maistuu koko perheelle :) voisikin taas tehdä pitkästä aikaa..

      Poista

Kiitos kommentistasi!