paprikoita
soijarouhetta
tomaattimurskaa
vettä
sipuli
valkosipulin kynsiä
puolikas punainen paprika
öljyä
suolaa
mustapippuria
chilijauhetta
paprikajauhetta
pizzamaustetta
jämät mozzarella-aurinkokuivattu tomaatti-sulatejuustosta
juustoraastetta
Kuori ja hienonna sipulit, hienonna punainen paprika. Kuullota niitä öljyssä ja lisää soijarouhe ja saman verran vettä, sekä tomaattimurska. Anna täytteen pulpahtaa pannulla ja mausta sopivan voimakkaasti. Lisää joukkoon sulatejuuston jämä. Puolita täytettävät paprikat ja poista siemenkota. Täytä paprikat ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa 35-45 minuuttia.
Kuvausassistentti; Kainalokana
Kauniita nuo valkoiset paprikat! Täytetyt paprikat ovat kyllä hyviä, meilläkin tehdään useimmiten niitä "mitä kaapista löytyy"-perjaatteella.:)
VastaaPoistaEkaa kertaa kokeilin valkoisia paprikoita, niitä jäi yli grillailusta. Liian harvoin näitäkin tulee tehtyä!
Poista