perjantai 7. kesäkuuta 2013

Soijarouhetäytteiset paprikat


Tästä ruoasta tulee mieleeni Hävikistä herkuksi-blogitempaus, johon osallistuneet ruokablogit tekivät, noh, hävikistä herkkua! Kaikki muut tämän ruoan ainekset löytyivät jo kaapista ja olivat jonkun toisen ruoan jämiä, paitsi tomaattimurska. Määrätkin ovat sen mukaiset, joten en laita niitä tähän.

paprikoita
soijarouhetta
tomaattimurskaa
vettä
sipuli
valkosipulin kynsiä
puolikas punainen paprika
öljyä
suolaa
mustapippuria
chilijauhetta
paprikajauhetta
pizzamaustetta
jämät mozzarella-aurinkokuivattu tomaatti-sulatejuustosta
juustoraastetta

Kuori ja hienonna sipulit, hienonna punainen paprika. Kuullota niitä öljyssä ja lisää soijarouhe ja saman verran vettä, sekä tomaattimurska. Anna täytteen pulpahtaa pannulla ja mausta sopivan voimakkaasti. Lisää joukkoon sulatejuuston jämä. Puolita täytettävät paprikat ja poista siemenkota.  Täytä paprikat ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa 35-45 minuuttia.



Kuvausassistentti; Kainalokana

2 kommenttia:

  1. Kauniita nuo valkoiset paprikat! Täytetyt paprikat ovat kyllä hyviä, meilläkin tehdään useimmiten niitä "mitä kaapista löytyy"-perjaatteella.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekaa kertaa kokeilin valkoisia paprikoita, niitä jäi yli grillailusta. Liian harvoin näitäkin tulee tehtyä!

      Poista

Kiitos kommentistasi!