maanantai 26. elokuuta 2013
Jogurttihyytelö keksimurulla ja kirsikkahillolla
Rapeaa, makeaa, pehmeää.. kerroksittain kasatut jälkiruoat ovat lemppareitani. Kirsikkahillon ostin taannoiselta Tallinnanreissulta, jälleen sitä samaa hilloa ja jälleen se on yhtä hyvää.
2 reilua jälkiruokakipollista
2 dl vaniljajogurttia
1 dl löysäksi vaahdotettua kermaa
0,5 tl vaniljasokeria
2 liivatelehteä
tilkka maitoa
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita keskenään jogurtti, kerma ja vaniljasokeri. Kuumenna maito kiehuvaksi, liuota liivatteet siihen ja lisää liivateseos jogurtti-kermaseokseen ohuena nauhana. Minä teen yleensä niin että laitan liivatteet ja kylmän nesteen kuppiin ja lämmitän mikrossa hetken jotta liivatteet sulaa. Kaada seos annosmaljoihin ja anna hyytyä vähintään 4 tuntia jääkaapissa. Murustele pinnalle keksejä ja lusikoi kirsikkahilloa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nam kuulostaa ja näyttää hyvältä :)
VastaaPoistaKiitos! Oli vallan makoisa jälkiruoka :)
Poista