sunnuntai 18. elokuuta 2013

Savulohi-pinaatti-kapris-punasipulipizza


Joka toinen sunnuntai on pizzasunnuntai-käytäntö on huippukiva. Koska pizza on hyvää ja on mukava keksiä uusia makuyhdistelmiä. Pidämme sipulista joten sitä löytyy lähes jokaisesta pizzastamme, tähän pizzaan laitoin sen lisäksi pakastimesta löytyneen savulohen sekä tuoretta pinaattia ja kapriksia. Kapriksien olen luullut olevan pahoja mutta kappas vaan, pizzaan ne sopivat loistavasti!

savulohi
tuore pinaatti
kapris
punasipuli

4 kommenttia:

  1. Savulohi pizzassa on ihan mielettömän hyvää! Tuli myös tehtyä tänään muutama pellillinen pizzaa ja toisessa pellillisessä oli kylmäsavulohta, nam! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole ennen tainnut laittaakaan savulohta pizzaan, mutta tuli kyllä tosi herkullista. Ja jännä juttu noiden kapristen kanssa, olen aina luullut etten pidä niistä mutta kivan suolaisiahan ne pizzassa olivatkin!

      Poista
  2. Tämä oli ehkä jo liiankin terveellinen pizza mutta pääasia että testaillaan mahdollisimman monia versioita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun makuun juuri passeli pizza. Okei, tehdään tällä viikolla pizzasunnuntaina jotain lihaisampaa lättyä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!