torstai 3. lokakuuta 2013

Grilliburgeri- ja perunat


Kesän viimeisiin grillikertoihin lukeutui herkulliset grilliburgerit ja viipaleperunat. Sämpylöinä oli kaupasta löytyneet moniviljasämpylät ja pihvien lisäksi täytteenä salaattia, cheddarjuustoa, punasipulia, suolakurkkua ja valkosipulikastiketta sekä sinappikastiketta.

6 pientä pihviä tai 4 isompaa

400 g jauhelihaa
suolaa
mustapippuria
tabascoa

Mausta jauheliha ja muotoile siitä 4 tai 6 pihviä. Pihvien kannattaa olla isompia kuin sämpylät sillä ne kutistuvat kypsyessään. Grillaa kypsiksi ja täytä purilaiset.

Grilliperunat

perunoita kuorineen
grillimaustetta
öljyä

Viipaloi perunat, älä kuori niitä. Laita ne muovipussiin grillimausteen ja öljyn kanssa, hölskyttele niin että perunat maustuvat kauttaaltaan. Grillaa miedolla lämmöllä parikymmentä minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!