Kesän viimeisiin grillikertoihin lukeutui herkulliset grilliburgerit ja viipaleperunat. Sämpylöinä oli kaupasta löytyneet moniviljasämpylät ja pihvien lisäksi täytteenä salaattia, cheddarjuustoa, punasipulia, suolakurkkua ja valkosipulikastiketta sekä sinappikastiketta.
6 pientä pihviä tai 4 isompaa
400 g jauhelihaa
suolaa
mustapippuria
tabascoa
Mausta jauheliha ja muotoile siitä 4 tai 6 pihviä. Pihvien kannattaa olla isompia kuin sämpylät sillä ne kutistuvat kypsyessään. Grillaa kypsiksi ja täytä purilaiset.
Grilliperunat
perunoita kuorineen
grillimaustetta
öljyä
Viipaloi perunat, älä kuori niitä. Laita ne muovipussiin grillimausteen ja öljyn kanssa, hölskyttele niin että perunat maustuvat kauttaaltaan. Grillaa miedolla lämmöllä parikymmentä minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!