keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Kesäkurpitsa-kikhernevuoka


Hyvää arkiruokaa helposti! Kun kaapissa ei ole kauppapäivänä (ennen kaupassa käyntiä siis) mitään järkevää, syntyy käsillä olevista aineksista googlen avustuksella makoisa ateria. Surffailu johdatteli minut  Herkku ja koukku-blogiin jonka ohjeesta muovailin omanlaiseni.

1 kesäkurpitsa
1 tlk kikherneitä
1 tomaatti
2 dl ruokakermaa
mustapippuria
suolaa
pizzamaustetta
juustoraastetta

Paloittele kesäkurpitsa ja valuta kikherneistä neste. Kuutioi tomaatti. Sekoita kesäkurpitsa, kikherneet ja tomaatti kulhossa ja lisäää joukkoon sopivasti mausteita. Kaada kasvikset vuokaan. Valuta päälle ruokakerma, ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia, kunnes juusto alkaa olla kauniin väristä. Herkku ja koukku-blogi neuvoo dippaamaan leipää maukkaaseen nesteeseen jota vuoan pohjalle aika runsaasti syntyy. Hyvä idea! Sormiruokailevalle taaperolle valutin nesteen annoksesta pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!