Iki-ihania teeleipiä rosmariinilla maustettuna. Parhaita tuoreina ja lämpimänä! Ohje Yhteishyvä.
1 pss perunasosejauhetta
2,3 dl grahamjauhoja
1 tl kuivattua rosmariinia
2 tl leivinjauhetta
1 dl juustoraastetta
1 dl juoksevaa margariinia
1 prk kermaviiliä
Yhdistä
kulhossa kaikki kuivat aineet ja juustoraaste. Lisää juokseva
margariini ja kermaviili. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina
neljään osaan. Taputtele palat jauhotetuin käsin tasaisiksi pyörylöiksi
leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Jaa kukin pyörylä
taikinapyörällä tai veitsellä neljään osaan. Paista teeleivät
225-asteisen uunin keskitasolla 12–15 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin
värisiä ja kypsiä. Nauti mahdollisimman tuoreina.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!