tiistai 1. lokakuuta 2013

Rosmariiniteeleivät


Iki-ihania teeleipiä rosmariinilla maustettuna. Parhaita tuoreina ja lämpimänä! Ohje Yhteishyvä.

1 pss perunasosejauhetta
2,3 dl grahamjauhoja
1 tl kuivattua rosmariinia
2 tl leivinjauhetta
1 dl juustoraastetta
1 dl juoksevaa margariinia
1 prk kermaviiliä

Yhdistä kulhossa kaikki kuivat aineet ja juustoraaste. Lisää juokseva margariini ja kermaviili. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina neljään osaan. Taputtele palat jauhotetuin käsin tasaisiksi pyörylöiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Jaa kukin pyörylä taikinapyörällä tai veitsellä neljään osaan. Paista teeleivät 225-asteisen uunin keskitasolla 12–15 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin värisiä ja kypsiä. Nauti mahdollisimman tuoreina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!