sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Broileri-päärynäpasta


Ennen vappua teki mieli pastaa. Yhteishyvän ohjeet olen aiemminkin todennut hyväksi, joten käännyin sen reseptipankkiin pastanhimoissani. Sieltä siis osviittaa tälle maukkaalle ja helpolle pastaruoalle.

hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
sipuli
päärynöitä
suolaa
mustapippuria
currya
ruokakermaa
persiljaa
öljyä

Kuori ja hienonna sipuli. Paista broilerinsuikaleet ja sipulihakkelus öljyssä. Lisää ruokakerma sekä mausteet ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kuutioitu päärynä (käyttämäni päärynät olivat hyvin kypsiä joten niitä ei tarvinut enää kypsentää), kuumenna ja tarkista maku. Tarjoa pastan kanssa, ripottele päälle tuoretta persiljaa.

3 kommenttia:

  1. Iiih mikä yhdistelmä! Kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi hyvän kuuloinen enkä ole kyllä aimmin yhdistänyt broileria ja päärynää. Kokeiluun heti tällä viikolla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkuperäisessä ohjeessa mukaan kuului vielä sinihomejuustomuru, joka meidän versiostamme jäi pois. Epäilemättä se olisi piste ii:n päälle tässä ruoassa!

      Poista
    2. Kokeiltu on vähän muunneltuna ja ainesosia lisäämällä ja mitäs muuta tässä sanoisi muuta kuin että toimii! :) Pastoissa on tosiaan se hyvä puoli että taivas on vaan rajana mitä lisätä, sinihomejuustoa ei tosin kyllä mun keittiövuorolla käytetä koskaan ;) Tähän lisäsin itse mm. pinaattia ja purjoa ja oli kyllä tosi hyvää ollakseen näin yksinkertaista ja nopeaa arkipäivän lounasmurkinaa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!