lauantai 19. heinäkuuta 2014

Tonnikala-tortillalasagne


Tätä helppoa ja nopeaa lasagnea olen tehnyt kerran aiemminkin, silloin siitä ei tullut otettua kuvaa. Ruoka oli maistuva ja kyllähän hyvää ruokaa tekee uudestaankin! Ruokakerman tilalla käytin Valion crea-sarjan crème fraîchea, makuna paahdettu sipuli. Tosi täyteläinen ja mehevä vuokaruoka! Resepti on myös Valion.

1 paketti, 6 kpl isoja vehnätortilloja
1 pss pakastesipulia
2 rkl juoksevaa margariinia
1 pss juuressuikaleita
2 tlk tonnikalaa vedessä
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta
2-3 rkl makeaa, mietoa chilikastiketta
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk Valio crea crème fraîchea, paahdettu sipuli
1 dl persiljaa
150 g juustoraastetta

Kuullota sipulit rasvassa paistokasarissa. Lisää suikalejuurekset ja paista n. 3 minuuttia. Lisää valutettu tonnikala. Mausta seos. Lisää tomaattimurska ja crème fraîche. Anna kiehua hetken. Nosta kasari levyltä. Lisää hienonnettu persilja ja puolet juustoraasteesta. Levitä tilavaan vuokaan pohjalle hiukan täytettä. Lisää sen päälle vuoroin tortilloja ja täytettä. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste. Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia. Lasagne onnistuu myös suorakaiteen muotoiseen vuokaan kun leikkaa tortilloja sopivamman kokoiseksi.

Valio crea-sarjan crème fraîche paahdettu sipuli saatu blogin kautta Valiolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!