tag:blogger.com,1999:blog-6461003117148478127.post6332311852214511860..comments2023-09-03T11:14:22.977+03:00Comments on Inkiväärihillo: Aura-perunapaistokset ja hunajaista parsaaPäivi / Inkiväärihillohttp://www.blogger.com/profile/18053820898011043564noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6461003117148478127.post-30647518548227341312011-06-03T09:31:28.350+03:002011-06-03T09:31:28.350+03:00Mainittakoon että kolmen minuutin keittoaika tekee...Mainittakoon että kolmen minuutin keittoaika tekee parsoista passeleita juuri meille. Ja minunkin mielestäni varsinainen parsakattila olisi melkoisen turhaa hifistelyä.Päivi / Inkiväärihillohttps://www.blogger.com/profile/18053820898011043564noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6461003117148478127.post-4689424664143550452011-06-02T21:10:20.916+03:002011-06-02T21:10:20.916+03:00Parsa on yksi harvoista tuotteista, jota ei voi ke...Parsa on yksi harvoista tuotteista, jota ei voi keittää kellon mukaan. Tuoreus ja koko vaikuttavat kypsymiseen.<br /><br />Parsa on keittiön herkimpiä osasia, se pitää keittää hellästi vahvasti suolatussa vedessä. Mieluiten pystyasennossa siten, että nuput vain höyryttyvät. Itse en kuitenkaan arvosta parsakattilaa, vaan keitän niitä isommassa kattilassa ja noukin jokaisen parsan yksitellen ylös - juuri oikealla hetkellä.<br /><br />http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/2011/05/parsaa.htmlKid Henryhttps://www.blogger.com/profile/05412475639111241900noreply@blogger.com