tag:blogger.com,1999:blog-6461003117148478127.post9098804692552169977..comments2023-09-03T11:14:22.977+03:00Comments on Inkiväärihillo: Vesimeloni-fetasalaatti ja kotona grillattuaPäivi / Inkiväärihillohttp://www.blogger.com/profile/18053820898011043564noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6461003117148478127.post-22259030819019061012014-01-13T13:39:19.471+02:002014-01-13T13:39:19.471+02:00Ehkä ensi kesänä voisin kokeilla keittämistäkin! K...Ehkä ensi kesänä voisin kokeilla keittämistäkin! Kiitos ohjeesta :)Päivi / Inkiväärihillohttps://www.blogger.com/profile/18053820898011043564noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6461003117148478127.post-40280157431658269872014-01-01T22:01:13.137+02:002014-01-01T22:01:13.137+02:00Me ostetaan aina maustamatomia ja keitellään kanss...Me ostetaan aina maustamatomia ja keitellään kanssa ensin laakerinlehdellä, suolalla ja pippurilla maustetussa vedessä 45 min. sen jälkeen sivelee barbeque-kastikkeella ja grillissä ei tarvitse enää kauaa grillata, jokunen minuutti riittää. Kääntäessä vaan sivelee aina kastikkeella. Grillissä ei ole enää tarkoitus lihaa kypsentää, vaan grilli antaa hyvän pinnan. Kannattaa varoa, ettei polta ribsejä. Tällä reseptillä ollaan tehty useamman vuoden ja saatu paljon kehuja muiltakin. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6461003117148478127.post-44431137737711156352013-08-10T13:23:05.722+03:002013-08-10T13:23:05.722+03:00Me tehtiin torstaina ribsejä uudestaan ja tällä ke...Me tehtiin torstaina ribsejä uudestaan ja tällä kertaa käytin ne uunin kautta. Olivat 1,5 tuntia vajaa 200 asteessa ja vielä puolisen tuntia (tai enemmänkin) lisää kun olin sammuttanut uunin. Grillissä väri ja avot. Oli hyvää mutta jestas miten suolaista! Ostin taas valmiiksi marinoituja ja ei kyllä oltu suolaa siinä säästelty. Lihan keittäminen tuntuu ajatuksena vähän vieraalta mutta varmasti silläkin menetelmällä tulee mehevä lopputulos :)Päivi / Inkiväärihillohttps://www.blogger.com/profile/18053820898011043564noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6461003117148478127.post-23143836590595256002013-07-31T17:33:43.546+03:002013-07-31T17:33:43.546+03:00Me ollaan tehty ribsejä 2 kertaa tänä kesänä (ensi...Me ollaan tehty ribsejä 2 kertaa tänä kesänä (ensikertalaisia mekin tänä vuonna). Nuo molemmat kuvaamasi keinot ovat vähän poikkeavia siitä, mitä me saatiin neuvoja, ribseille lienee yhtä monta valmistusohjetta, kun on kokkejakin.<br />Me kokeiltiin ribsejä keittämällä liha ensin kypsäksi (n. 45 min) ja sitten grilliin. Lihan sively jollain marinadilla oli asian ydin, näin liha ei pääse liikaa kuivumaan. <br />Ehdottomasti paras lopputulos, sellainen liha lähes sulaa luusta saatiin, kun grillattiin kaasugrillissä lihoja useampi tunti, säännöllisesti lihoja käännellen ja marinadilla sivellen. Nam nam nam!Elisahttps://www.blogger.com/profile/16292357417158616686noreply@blogger.com