Ihanan keväistä ruokaa, ja mmmmaukasta.
broilerinfileitä
suolaa ja mustapippuria myllystä
pestoa
Salaatti
125 g mozzarellapalloja
miniluumutomaatteja
1 dl täysjyväkuskusta
kourallinen tuoretta basilikaa
suolaa ja mustapippuria myllystä
oliiviöljyä
Kypsennä kuskus kiehauttamalla 1 dl vettä johon kuskus lisätään. Anna nesteen imeytyä. Sekoita kulhossa mozzarellapallot, puolitetut miniluumutomaatit, suola, pippuri, oliiviöljy sekä hienonnettu tuore basilika. Lisää vähän jäähtynyt kuskus ja laita salaatti jääkaappiin pestobroilerin valmistuksen ajaksi. Paista kanafile pannulla kypsäksi, mausta molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Levitä fileen päälle lusikallinen pestokastiketta.
Niin herkullisen näköistä voisin syödä vaikka heti.
VastaaPoistaOlikin tosi herkullisen makuista, ja raikasta!
VastaaPoistaTein itsekin tuota salaattia, tuli oikein herkullista ja niin ihanan kesäistä :)
VastaaPoistaLaitoin töissä salaatin vahingossa mikroon, mutta eipä haitannut sekään- mozzarella suli kivasti salaatin sekaan :)
Varmasti lämmitettynä hyvää myös! :) ei hassumpi idea.
VastaaPoistaOon nyt tovin surffaillut blogissasi ja saanut mitä ihmeellisimpiä väläyksiä ;) Siispä tätä tehdään mökillemuutto-viikonloppuna :P Tuntuu niin kesäiseltä :) Pinaattista munakasrullaa kanalla pitää myös kokeilla!
VastaaPoista