Lauantaisissa pikkujouluissa söin ravintolassa vuohenjuustolla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla kuorrutettua kanaa,
salvia-punaviinikastiketta ja lämmintä perunasalaattia. Seuraavana päivänä sain ihan huippuidean, yritin valmistaa samankaltaisen aterian! Kana vaihtui possuksi ja lämmin perunasalaatti peruna-juurespaistokseksi, mutta ajatus oli sama.
salvia-punaviinikastiketta ja lämmintä perunasalaattia. Seuraavana päivänä sain ihan huippuidean, yritin valmistaa samankaltaisen aterian! Kana vaihtui possuksi ja lämmin perunasalaatti peruna-juurespaistokseksi, mutta ajatus oli sama.
Vuohenjuusto-aurinkokuivattu tomaatti- kuorrute
0,5 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n.8 aurinkokuivattu tomaatti-suikaletta
1 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
possun filepihvejä
Laita paloiteltu vuohenjuusto, aurinkokuivatut tomaatit sekä öljy kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella. Paista possun fileet pannulla ja levitä kuorrute pihvien päälle. Paista uunissa 250 asteessa n. 5-7 minuuttia.
Peruna-juurespaistos
perunaa
porkkanaa
lanttua
2 rkl öljyä
paprikajauhetta
kuivattua basilikaa
Kuori ja kuutioi juurekset. Keitä vedessä kunnes alkavat pehmetä. Kaada keitinvesi pois ja kaada juurekset öljytylle pannulle. Mausta juurekset ja kääntele kunnes saavat hiukan väriä. Lusikoi juuresseosta esim. jälkiruokakulhoon, paina tiiviiksi ja kumoa lautaselle. Kastikkeena Blå Bandin punaviinikastike.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!