Tämä ohje on tarttunut matkaani ammattikoulusta 1990- luvun lopusta. Pääraaka-aineet ovat kana, paprika, ruokakerma ja tuorejuusto, muut ainesosat vaihtelevat:
broilerinsuikaleita tai broilerinleikkeitä
1 prk ruokakermaa
0,5 prk tuorejuustoa, esim. pippurista
1 sipuli
0,5 paprikaa
1 porkkana
1,5 inkivääritahnaa
suolaa
mustapippuria
2 tl currya
Paloittele broilerinleikkeet ja ruskista ne. Lisää pilkotut sipuli ja paprika, kääntele hetkisen. Kaada joukkoon kerma ja tuorejuustonokareet. Mausta inkivääritahnalla, suolalla, mustapippurilla ja currylla. Anna kiehahtaa 5-10 minuuttia. Jos kastike tuntuu liian löysältä, voit lisätä joukkoon 0,5 dl kylmää vettä johon on sekoitettu reilu teelusikallinen Maizenaa. Tarjoa riisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!