maanantai 3. tammikuuta 2011

Italianpata

400 g naudan jauhelihaa
1 iso sipuli
1 yksikyntinen valkosipuli
1 prk tomaattimurskaa
1 prk tomaattipyrettä
0,5 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl chilijauhetta tai chilitahnaa
1 tl cayennepippuria
1 tl basilikaa
1 tl oreganoa
1 kasvis- tai lihaliemikuutio
1 pss rakettispagettia
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta tai muita kasviksia
4 dl vettä

Ruskista jauheliha ja hienonnetut sipulit pannulla. Lisää tomaattimurska, tomaattipyre, mausteet sekä kasvisliemikuutio ja anna kiehua 10 minuuttia. Lisää vesi ja spagetti, keitä kunnes pasta on kypsää. Minä käytin herne-maissi-paprikasekoituksen tilalla kaksi tuoretta porkkanaa pieneksi paloiteltuna (lisää pannuun samaan aikaan tomaattimurskan ym. kanssa), sekä puolikkaan purkin minimaissia paloiteltuna ja puoli pussia pakasteherneitä (lisää samaan aikaan spagetin ja veden kanssa).

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!