tiistai 15. helmikuuta 2011

Maustetut lohkoperunat, kanaa ja dippiä

Loistavaa leffanaposteltavaa! Rosamundasta tulee ehdottomasti parhaat lohkoperunat. Broilerin fileet ostin tällä kertaa maustamattomana ja maustoin itse. Hot hot!

5 rosamunda perunaa
3 broilerin fileetä
1 prk kermaviiliä
1 pss dippimausteseosta
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
cayennepippuria
0,5 pss grillausmaustetta
öljyä tai juoksevaa margariinia

Pese perunat hyvin ja kuori halutessasi. Leikkaa perunat lohkoiksi ja laita lohkot esim. hedelmäpussiin grillausmausteen ja öljylorauksen kanssa. Heiluttele pussia niin että perunat maustuvat kauttaaltaan. Levitä leivinparin päälle ja paista 225 asteessa n. 30 minuuttia. Mausta kanafileet suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella ja cayennepippurilla. Paista pannulla kypsäksi ja leikkaa viipaleiksi. Valmista dippi sekoittamalla kermaviili ja mausteseos keskenään. Me käytimme tällä kertaa Estrellan Holiday- maustepussia.

5 kommenttia:

  1. Miullekii maistus, mut ilman dippiä. Testasin tänää juustokakkua, tosin kuorrutteesta tuli mansikka-mustikkaa. -Marjo-

    VastaaPoista
  2. Yllättävän hyvin. Ja opettajat tykkäs. Ohjeen saan tänää antaa muutamille. -Marjo-

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!