lauantai 2. heinäkuuta 2011
Kikhernesalaatti
Kikherneitä olen jostain syystä vierastanut mutta nyt halusin kokeilla ja ihan jopa innostuin! Melko miedon makuisiahan ne ovat mutta sopivat tähän salaattiin. Ajattelin kokeilla myös kikherneistä tehtävää hummusta ja falafel-pyöryköitä.
1 tlk kikherneitä
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl seesaminsiemeniä
1 ruukku basilikaa
1 paprika
puolikas kurkku
1 punasipuli
(2 kevätsipulinvartta)
puoli rasiaa kirsikkatomaatteja / miniluumutomaatteja
1 rkl balsamiviinietikkaa
pippuria
Kuumenna öljy pannulla ja pyörittele herneitä ja seesaminsiemeniä siinä muutaman
minuutin ajan. Paloittele kulhoon paprika, kurkku, punasipuli ja puolita tomaatit. Revi basilikanlehdet joukkoon. Kaada kulhoon hieman jäähtyneet kikherneet ja siemenet. Mausta balsamiviinietikalla ja pippurilla ja sekoita.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!