keskiviikko 24. elokuuta 2011

Intialainen munakokkeli


Tein munakokkelia ensimmäistä kertaa ja oli maukasta!

6 munaa
6 rkl maitoa
1 sipuli
valkosipulia maun mukaan, vähintään 2 kynttä
kourallinen kirsikkatomaatteja
puolikas suippopaprika
suolaa
mustapippuria
0,5 tl chilimausteseosta
0,5 tl inkivääritahnaa
1 tl garam masalaa
1 rkl öljyä

Riko munat kulhoon, lisää maito ja suola sekä mustapippuri. Riko munien rakenne vispilällä. Hienonna sipulit, puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi paprika. Paahda sipuleita ja chilimausteseosta, garam masalaa, inkivääritahnaa öljyssä pari minuttia. Lisää tomaatit. Kun tomaattien kuori alkaa rypistyä, kaada seos pannulta toiseen astiaan odottamaan. Kaada munat pannuun ja siirtele munakasmassaa lastalla edestakaisin kunnes se alkaa hyytyä. Lisää valmis sipuli-tomaattiseos munien joukkoon. Munakokkeli on valmista kun se on vielä kiiltävää eikä liian kuivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!