2 prk öljyyn säilöttyä tonnikalaa (laitoin yhden veteen ja yhden öljyyn säilötyn)
2 kananmunaa 0,5 dl korppujauhoja
1 dl ruokakermaa
2 rkl hienonnettua tilliä (tai muita yrttejä)
0,5 tl suolaa
ripaus mustapippuria
öljyä paistamiseen
Valuta tonnikaloista neste ja siirrä kalat kulhoon. Murenna kalan rakenne haarukalla ja sekoita joukkoon munat, korppujauhot, kerma ja mausteet. Paista seoksesta lettupannussa pihvejä.
Tonnikalapihvien kanssa maistuu raikas salaatti. Huom! Tässäkin sapuskassa mukana yksi vierastamani maku (kuvassa onnistuneet piiloutumaan). Oliivit. Nuo kammotukset. Kiltisti söin kuitenkin lautaselleni eksyneet yksilöt ja eivät ne niin kamalia muun rekvisiitan kanssa olleet.
Kreikkalainen salaatti
jääsalaattia
punasipulia
kurkkua
tomaattia
fetajuustoa
paprika
Kastike
Kastike
1 rkl sitruunamehua
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaatin päälle, sekoita.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaatin päälle, sekoita.
Se ei suinkaan ole kreikkalainen salaatti jos siinä on salaattia :-)
VastaaPoistaMeillepä oli!
VastaaPoista