sunnuntai 20. marraskuuta 2011
Broileri-riisiohravuoka
Myönnettäköön. Alkutalven harmaus ja vieläkin uudessa kamerassa sekaisin olevat asetukset ovat saaneet aikaiseksi jonkinlaisen kokkaus(bloggaus)blokin. Arkiruoka on ollut helppoa, vaivatonta eikä mitenkään mielenkiintoista. Viikonloput on enimmäkseen tullut oltua jossain muualla kuin kotona ruokaa laittamassa. Tässäpä kuitenkin tänään kokattua, lisäsin yhden sipulin ja vähensin alkuperäisessä Myllyn Parhaan ohjeessa ollutta nesteen määrää joka osoittautui hyväksi ratkaisuksi. Hmm, huomasinpa muuten että Myllyn Paras-sivuilla ohjeessa on 0,5 litraa vettä ja riisi-ohrapaketissa 1 litra. Melkoinen ero. Myöskin kanat ruskistin ensin pannulla vuokaan lisäämistä.
3 dl irtonaista riisi-ohraa
n. 450 g broilerin filesuikaleita
1 tkl säilykepersikoita liemineen
suolaa
mustapippuria
1,5 rkl rakuunaa
n. 7 dl nestettä (persikoiden liemi ja vettä)
Ruskista broilerinsuikaleet ja viipaloitu sipuli öljytilkassa. Mittaa vuokaan kaikki ainekset ohjeen mukaisessa järjestyksessä, sekoita hieman ennen nesteen lisäämistä. Paista 225 asteessa 45 minuuttia.
Tunnisteet:
Kana,
Laatikkoruoat
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Täytyypä kokeilla, vaikuttaa hyvältä lisäykseltä arkiruokaresepteihin. Luulisi uppoavan lapsillekin :).
VastaaPoistaHyvä ja helppo ja niin luulisi pikkuväellekin maistuvan :)
VastaaPoista