maanantai 19. joulukuuta 2011
Pätkisbanaani
Tämä herkullinen pikkumakea on ideoitu suoraan Katariinan keittiöstä. Banaaneja riittää 1 per syöjä, minipätkispaloja yhteen banaaniin meni huimat 2 kappaletta.
1 banaani per syöjä
2 minipätkispalaa
koristeluun kaakaojauhetta
Kuori banaani ja leikkaa siihen pitkittäinen viilto. Minä kaiversin pienen siivun banaania pois jotta suklaa mahtui paremmin. Esilämmitä banaania mikrossa n. 30 sekuntia. Leikkaa minipätkispalat pituussuunnassa kahtia ja työnnä banaanin sisään. Lämmitä mikrossa toiset 30 sekuntia. Ripottele pinnalle kaakaojauhetta ja tarjoa vaniljajäätelön kanssa.
Tunnisteet:
Herkuttelua,
Jälkiruoat,
Suklaa
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Niin helppoa ja hyvää, nam... Mukavia joulutouhuja :)
VastaaPoistaVois vaikka maistaa :p. Näyttää tosi hyvältä. -Marjo-
VastaaPoistaOlikin herkkua, hyvällä omallatunnolla voi tätä syödä koska suklaata ei paljon tarvita :)
VastaaPoista