tiistai 17. tammikuuta 2012
Kesäkurpitsa-herkkusienipasta
Kasvisruokapäivä osa 1.
pieni kesäkurpitsa tai puolikas isosta
puoli rasiaa pieniä herkkusieniä
2 valkosipulinkynttä
pieni sipuli tai puolikas isosta
250 g tuorepastaa
2 dl kevytruokakermaa
pieni ruukku basilikaa tai puolikas isommasta
suolaa
mustapippuria
öljyä
Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi ja viipaleet puoliksi. Kuumenna öljy pannulla. Kuullota kesäkurpitsaa, herkkusieniä ja viipaloituja sipuleita öljyssä kunnes alkavat pehmetä. Kaada joukkoon ruokakerma, lisää myös mausteet. Kuumenna. Keitä tuorepasta ja nosta pastakauhalla vedestä kasviskastikkeen joukkon, sekoita.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!