tiistai 7. helmikuuta 2012
Basilikainen kanapasta
Mitähän tähän pastaan tuli laitettua.. voisin olettaa että vaikkapa:
1 pkt tuorepastaa
1 pkt broilerinsuikaleita
2 dl ruokakermaa
puolikas suippopaprika
1 sipuli
tuoretta basilikaa
mustapippuria
suolaa
currya
öljyä
Leikkaa paprika renkaiksi ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli ja curry öljyssä, lisää kanat ja kanojen kypsyessä suippopaprikarenkaat. Kaada joukkoon ruokakerma, mausta suolalla ja pippurilla ja lisää myös oman maun mukaan tuoretta basilikaa. Sekoita kanakastike keitetyn tuorepastan kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mahtavaa että tänä karppauksen ja hiilaritietoisuuden kulta-aikana joku vielä rohkenee tulla esiin pastareseptin kanssa! :) Kiitos tästä, onpa mehevä ohje. Sanoisinpa että pasta on todellista talviajan hemmotteluruokaa, josta vatsa ja mieli kiittävät. :)
VastaaPoistaLaitoin sinulle muuten Blog-Awardin blogissani, joten käyppäs nappaamassa se sieltä ja toteuta mikäli kiinnostusta riittää =)
Minä en karppaa, en nyt enkä todennäköisesti koskaan! :D ja lämmin kiitos awardista! :)
VastaaPoistaYksinkertainen pasta on aina paras!
VastaaPoistaHuippua huippua! Nykyään on paree olla varuillaan anti-karppauksen kanssa, voi tulla nyrkistä silmään ;) Pidä asenteesta kiinni. Hei me ei karpata!
VastaaPoista