perjantai 4. tammikuuta 2013

Chilikana


Taas näitä omasta päästä mututuntumalla kokattuja ruokia.. Kun oikein hieron muistinystyröitäni, saattoi tämän huikean tulisen ruoan resepti olla seuraava:

broilerinfileitä suikaloituna (tai valmiita broilerinsuikaleita)
pari porkkanaa
sipuli
valkosipulia
1 prk minimaissia
150 g paahdettu chili-tuorejuustoa
1 tuore chili
2 dl ruokakermaa
suolaa
mustapippuria
öljyä

Kuori ja hienonna sipulit sekä porkkana. Kuullota niitä pannulla öljyssä. Lisää pannulle kanasuikaleet ja hienonnettu chili ja paista kanat lähes kypsäksi. Leikkaa minimaisseja pienemmäksi ja lisää ne sekä tuorejuusto, ruokakerma ja mausteet pannulle. Anna kastikkeen kiehahtaa. Tarkista maku, totea sen olevan hiuksianostattavan tulista ja tarjoile esimerkiksi keitetyn ohran kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!