Tulin ostaneeksi rucolaa, joka mielestäni on aika voimakkaan makuinen. Se sopi kuitenkin kivasti tähän raikkaan rapsakkaan salaattiin, jota eräänä perjantaina söimme.
rucolaa
pekonia
persikkaa
kurkkua
punasipulia
Paista pekonit kypsäksi ja siirrä sivuun. Kuullota viipaloidut sipulit pekonien rasvassa. Leikkaa kurkku ja persikka sopiviksi paloiksi ja kokoa salaatti tarjoiluvatiin kerroksittain.
Nams, pekonia, ainiih olihan noita rehujakin. ;)
VastaaPoistaNo pekonia olisi voinut olla enemmänkin.. tai sitten hienonnettuna niin olisi "tuntunut isommalta määrältä".
PoistaSattuipa mukava yhteensattuma,sillä itsellä olisi tarkoitus tehdä pekonisalaatti huomenna :)
VastaaPoistaHauska sattuma! Mitä sun salaattiin tuli? :)
PoistaTein jäävuorisalaatista pohjan, jonka kruunasin pekonikuutioilla, kirsikkatomaateilla, punasipulilla ja aura-kastikkeella.. http://mokinkeittiossa.blogspot.fi/2013/05/2013-05-18-pekonisalaatin-metsastys.html
PoistaPitää kyllä kokeilla tuota sunkin versiota joku kerta :)
Kaupantäti kiittää whoopie-maistiaisista! Oli herkkua :D!
VastaaPoistaRiikka jee! Kiva kun kommentoit vaikka ravintolapäivä menikin ohi :) yritin taannoin etsiskellä sua töistä mutta et sattunut olemaan paikalla ja sittemmin ei ole tullut sinne päin asiaa. Törmäillään taas ja ilmoitamme ennakkoon seuraavasta ravintolapäivästä että voit huomioida sen työvuorotoiveissa! ;D
Poista