maanantai 2. syyskuuta 2013

Kaurapannukakut


Pannarit, vohvelit, letut..  you name it, I like it! Tämän kaurapannariohjeen löysin Ranjan Ruokaherkkuja-blogista. Ensimmäisten maistiaiskappaleiden jälkeen lisäsin taikinaan hiukan vaniljasokeria joka toi pannareihin lisää makua.

Huomatkaa, pannareiden päällä ei tällä kertaa ole puolukoita! Ne ovat karpaloita.

2 kananmunaa
5 dl piimää
2,5 dl vehnäjauhoja
2,5 dl kaurauhiutaleita
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
6 rkl öljyä
(pari teelusikallista vaniljasokeria)

Sekoita ainekset keskenään ja paista lettujen tapaan pannulla.

5 kommenttia:

  1. Ah, täälläkin on herkuteltu lättysillä ja marjoilla. :) Ihania paksuja pannareita. Pitääkin pyöräyttää seuraavana lettu-/pannaripäivänä kokoon nimenomaan kohotusaineella varustettu taikina!

    VastaaPoista
  2. Ihana pannaripino :) ja edellisessä postauksessa niin kiva piirakka, ihan samantyylinen kuin juuri tein itsekin, tosin hiukan eri mausteilla mutta kuitenkin, taitaa olla syksy piirakoiden aikaa, oikein mukavaa syyskuista viikon jatkoa.

    VastaaPoista
  3. Näitä täytyy ehdottomasti kokeilla! :)

    VastaaPoista
  4. Kiva, kun lettuset päätyivät kokeiluun! :) Olisinpa itsekin keksinyt laittaa vaniljasokeria. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset kommenteista! Laitoin näihin pikakaurahiutaleita ja ne "muussaantuivat" lähes olemattomiin ja pannarit olivat tosi pehmoisia. Tavalliset kaurahiutaleet jättänevät vähän enemän purutuntumaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi!