lauantai 26. lokakuuta 2013

Kylmäsavuporonapit


Toinen suolainen tarjottava edellä mainituissa juhlissa olivat kylmäsavuporonapit. Tämä oli ensimmäinen kerta kun käytin kylmäsavuporoa (ja sanon sitä koko ajan vahingossa kylmäsavulohiporoksi), se oli oikein hyvää. Täyte oli suussa sulavan täyteläistä. Ohje Kaikki mitä osaan-blogista.

100 g kylmäsavuporoa (esim. Pirkka poron kylmäsavupaistia)
1/2 punasipuli
1 dl persiljaa
125 g piparjuurituorejuustoa
1 prk (150 g) ranskankermaa

Hienonna kylmäsavuporo, punasipuli ja persilja. Sekoita kaikki ainekset. Lusikoi tai pursota täytettä pienille ruisnapeille ja anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin ennen tarjoamista. Tästä määrästä täytettä tulee ainakin 30 pientä ruisnappia, väinämöisen palttoonnappeja hiukan vähemmän koska ovat suurempia.

2 kommenttia:

  1. Ui, mitä herkkuja täällä on monta postauksellista, nam nuo napit on varmasti hyviä, olen itse tehnyt vastaavia hiukan erilaisella ohjeella. Ja tuo kakku on aivan ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sarppu! Viime aikoina olen oikein kunnolla innostunut leipomisesta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!