lauantai 26. lokakuuta 2013
Kylmäsavuporonapit
Toinen suolainen tarjottava edellä mainituissa juhlissa olivat kylmäsavuporonapit. Tämä oli ensimmäinen kerta kun käytin kylmäsavuporoa (ja sanon sitä koko ajan vahingossa kylmäsavulohiporoksi), se oli oikein hyvää. Täyte oli suussa sulavan täyteläistä. Ohje Kaikki mitä osaan-blogista.
100 g kylmäsavuporoa (esim. Pirkka poron kylmäsavupaistia)
1/2 punasipuli
1 dl persiljaa
125 g piparjuurituorejuustoa
1 prk (150 g) ranskankermaa
Hienonna kylmäsavuporo, punasipuli ja persilja. Sekoita kaikki ainekset. Lusikoi tai pursota täytettä pienille ruisnapeille ja anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin ennen tarjoamista. Tästä määrästä täytettä tulee ainakin 30 pientä ruisnappia, väinämöisen palttoonnappeja hiukan vähemmän koska ovat suurempia.
Tunnisteet:
Suolaista naposteltavaa/sormiruokaa
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ui, mitä herkkuja täällä on monta postauksellista, nam nuo napit on varmasti hyviä, olen itse tehnyt vastaavia hiukan erilaisella ohjeella. Ja tuo kakku on aivan ihana.
VastaaPoistaKiitos Sarppu! Viime aikoina olen oikein kunnolla innostunut leipomisesta :)
Poista