torstai 24. huhtikuuta 2014

Peppi Pitkätossun voimavuoka


No ei ihme että Peppi Pitkätossukin tästä tykkää! Hyvää oli. Alkuperäisessä ohjeessa, mikä alkuperäisen ohjeen alkuperä sitten onkaan, käytetään jauhelihaa, minä käytin soijarouhetta. Tästä tykkäsi koko perhe! Ohje löytyy lukemattomista lähteistä internetin syövereistä, itse otin mallia Lauran Tähti-blogista.

2 dl soijarouhetta
3 dl vettä
1 sipuli
500 g tomaattimurskaa
12 dl vettä
suolaa
1 lihaliemikuutio
mustapippuria
350 g (1 pss) rakettispagettia
1 pkt Koskenlaskijaa

Laita soijarouhe ja vesi kulhoon, anna veden imeytyä. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli kattilassa ja lisää soijarouhe. Sekoita joukkoon tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteet. Kaada mukaan vesi ja anna kiehua hetki. Lisää rakettispagetti ja kiehuta viitisen minuuttia. Pilko lopuksi sekaan Koskenlaskija ja anna sen sulaa joukkoon. Kaada voideltuun vuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa 35–40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!