tiistai 29. heinäkuuta 2014

BBQ-kanaburgeri


Burgerit on hyviä, miksiköhän niitä tulee tehtyä niin harvoin? Tämä herkkuhamppari valmistui kätevästi grillaten. Tähänkin ruokaan käytin Valion Crea-sarjan pippurista crème fraîchea. Pippurinen maku on kovasti mieleeni ja kyseinen tuote toimi burgerissa vallan hyvin! Reseptin idea Yhteishyvästä.

hampurilaissämpylöitä
4 ohutta kanafilettä
ananasta
jääsalaattia
Valio crea pippurista crème fraîchea

Marinadi:
2 rkl sweet chili-kastiketta
3 rkl soijaa
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl hunajaa
1 murskattu valkosipulinkynsi
pala tuoretta, raastettua inkivääriä
Sekoita marinadin ainekset. Sekoita marinadi. Pane broilerinleikkeet ja marinadi vahvaan pakastepussiin ja sulje se. Kääntele sekaisin ja anna broilereiden maustua muutaman tunnin viileässä. Nosta broilerit noin tuntia ennen grillaamista huoneenlämpöön. Pyyhi leikkeistä ylimääräinen marinadi. Grillaa broilerit kypsiksi. Grillaa nätti väri myös ananakseen ja hampurilaissämpylöihin. Täytä sämpylät ja valuta väliin sweet chili-kastiketta.

Valio crea-sarjan pippurinen crème fraîche saatu blogin kautta Valiolta.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Paras kommentti mitä ruokabloggaaja voi saada, kiitos! :) Kiva kun kävit kommentoimassa, niin löysin tieni myös sinun herkulliseen blogiisi :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!