Burgerit on hyviä, miksiköhän niitä tulee tehtyä niin harvoin? Tämä herkkuhamppari valmistui kätevästi grillaten. Tähänkin ruokaan käytin Valion Crea-sarjan pippurista crème fraîchea. Pippurinen maku on kovasti mieleeni ja kyseinen tuote toimi burgerissa vallan hyvin! Reseptin idea Yhteishyvästä.
hampurilaissämpylöitä
4 ohutta kanafilettä
ananasta
jääsalaattia
Valio crea pippurista crème fraîchea
Marinadi:
2 rkl sweet chili-kastiketta
3 rkl soijaa
1 rkl rypsiöljyä
1 murskattu valkosipulinkynsi
pala tuoretta, raastettua inkivääriä
Sekoita marinadin ainekset. Sekoita marinadi. Pane broilerinleikkeet ja
marinadi vahvaan pakastepussiin ja sulje se. Kääntele sekaisin ja anna
broilereiden maustua muutaman tunnin viileässä. Nosta broilerit noin
tuntia ennen grillaamista huoneenlämpöön. Pyyhi leikkeistä ylimääräinen
marinadi. Grillaa broilerit kypsiksi. Grillaa nätti väri myös ananakseen ja hampurilaissämpylöihin. Täytä sämpylät ja valuta väliin sweet chili-kastiketta.
Valio crea-sarjan pippurinen crème fraîche saatu blogin kautta Valiolta.
Tuosta kuvasta tuli nälkä! :)
VastaaPoistaParas kommentti mitä ruokabloggaaja voi saada, kiitos! :) Kiva kun kävit kommentoimassa, niin löysin tieni myös sinun herkulliseen blogiisi :)
Poista