Meksikolaisia quesadilloja suomalaisittain! Oivallista iltapalanaposteltavaa.
4 kpl isoja rieskoja
1 prk tonnikalapaloja vedessä
0,5 paprikaa
0,5 sipulia
100 g valkosipuli ja yrtit- tuorejuustoa
suolaa ja mustapippuria myllystä
ripaus chilijauhetta
n. 2 dl juustoraastetta
Sekoita täytteen ainekset esim. monitoimikoneessa. Levitä puolet täytteestä yhden rieskan päälle, ripottele pinnalle 1 dl juustoraastetta ja nosta toinen rieska kanneksi. Täytä toinen quesadilla samoin. Paista esim. parilagrillissä. Leikkaa neljään osaan ennen tarjoilua.
Ai ai kuinka herkkua.
VastaaPoistaOlivat kyllä tosi hyviä :) täyte sopivasti mausteinen.
VastaaPoistaHieno keksintö :)
VastaaPoista