tiistai 12. heinäkuuta 2011
Kesämunakas
Kesällä on kiva syödä kevyemmin, tuhdit ruoat eivät helteillä maistu. Kinkku-kasvismunakkaat nautimme lounaaksi.
Munakas yhdelle
2 munaa
1 rkl vettä
suolaa ja mustapippuria myllystä
1 maustemitallinen cayennepippuria
Täyte
puolikas tomaatti
puolikas kevätsipuli varsineen
n. 0,5 dl kinkkusuikaleita
Vispaa munakkaan ainekset keskenään ja valuta massa kuumalle pannulle. Laske lämpöä hiukan ja hauduta munakas kypsäksi. Lisää kypsymisen loppuvaiheessa munakkaan pinnalle paloiteltu tomaatti ja sipuli sekä kinkkusuikaleet. Käännä munakas kaksinkerroin ja valuta lautaselle.
Tunnisteet:
Kananmunaruoat,
Kesäruoka,
Porsaanliha
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!