keskiviikko 13. heinäkuuta 2011
Raejuusto-hedelmäsalaatti ja mansikkateatteri
Kesäiset ruoat jatkukoon!
1 prk rasvatonta raejuustoa
1 omena
1 banaani
1 kiivi
1 appelsiini
viinirypäleitä
loraus vaahterasiirappia tai hunajaa
Kuori ja paloittele hedelmät, kokoa annosmaljoihin kerroksittain raejuuston kanssa. Valuta päälle vaahterasiirappia tai hunajaa.
Kävin kaverini kanssa tänäkin kesänä poimimassa mansikoita. Tarkoituksena on mennä uudemmankin kerran muutaman viikon päästä mutta 10 litraa eli 5,5 kiloa punaisia herkkupampuloita täyttivät pakastimen melko tehokkaasti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Myö saatiin kans 5kg mansikoita, mut koska miul on viel viime vuotisiakin pakkasessa, ni noista meni pakkaseen vaa kolme rasiaa. Suurin osa syötiin ja sit tein pari piirasta joista kuvat ja ohjeet on murkinoissa. Mansikkakiintiökin tuli samalla täytettyy. -Marjo-
VastaaPoistaPakastin puuttuu omasta pienestä taloudesta, joten kateellisena katson tuota mansikkamäärää, ihanaa mitä kaikkea voikaan loihtia talvipakkaspäivien iloksi :)
VastaaPoistaPakastetut marjat on kyllä iso aarre talvella <3 vähän harmittaa kun mun mummola on niin kaukana ja siellä notkuu tällä hetkellä pensaat punaherukoita, kohta karviaisiakin.. :/ Toin mä eilen litran herukoita mutta pensas jäi vielä punaisena hehkumaan.
VastaaPoista