torstai 14. heinäkuuta 2011

Lämpimät voileivät ja kukkakaalisalaatti


Lämpimät voileivät voi jokainen täyttää suosikkitäytteillään tai niillä mitä sattuu kaapissa olemaan.

Lämppärit

ruisleipää
ketsuppia ja sinappia
kinkkusuikaleita
kevätsipulia
tomaattia
ananasta
juustoraastetta
pizzamaustetta

Täytä leivät ja ripottele pinnalle juustoa. Paista 200 asteessa 10 minuuttia kunnes juusto sulaa.

Kukkakaalisalaatti

tomaattia
kurkkua
kevätsipulia
kukkakaalia
1 tl sitruunamehua
tuoretta (tai kuivattua) persiljaa

Leikkaa tomaatti ja kurkku paloiksi, hienonna kevätsipuli. Keitä tuore tai pakastettu kukkakaali, valuta ja jäähdytä. Mausta sitruunamehulla ja persiljalla.

3 kommenttia:

  1. On kyllä niin herkullisen näköistä, että tekee itsekin mieli lämpimiä voikkareita ja salaattia.

    VastaaPoista
  2. Lämpimät voileivät ovat kyllä parasta iltapalaa jos jääkaapista ei löydy mitään fiksua syötävää :) Oma lemppari on tonnikala-ananas-fetajuusto, mutta toisiaan voikkareihin päätyy vaan nakkeja, ketsuppia ja pari tomaattisiivua :D

    VastaaPoista
  3. Lämppärit on ihania köyhän miehen pizzoja :) Meillä maistuu myös tonnikalaisat leivät, mun lempparitäyte taitaa olla joku kinkkuisa versio. Oikeastaan lämpppärissä mikä vaan on hyvää :) Ja juustoahan näissä voi olla vaik kuinka paljon, mä ripottelen (Jonen tuskaksi) vain pikkasen pinnalle :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!