torstai 14. heinäkuuta 2011
Lämpimät voileivät ja kukkakaalisalaatti
Lämpimät voileivät voi jokainen täyttää suosikkitäytteillään tai niillä mitä sattuu kaapissa olemaan.
Lämppärit
ruisleipää
ketsuppia ja sinappia
kinkkusuikaleita
kevätsipulia
tomaattia
ananasta
juustoraastetta
pizzamaustetta
Täytä leivät ja ripottele pinnalle juustoa. Paista 200 asteessa 10 minuuttia kunnes juusto sulaa.
Kukkakaalisalaatti
tomaattia
kurkkua
kevätsipulia
kukkakaalia
1 tl sitruunamehua
tuoretta (tai kuivattua) persiljaa
Leikkaa tomaatti ja kurkku paloiksi, hienonna kevätsipuli. Keitä tuore tai pakastettu kukkakaali, valuta ja jäähdytä. Mausta sitruunamehulla ja persiljalla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
On kyllä niin herkullisen näköistä, että tekee itsekin mieli lämpimiä voikkareita ja salaattia.
VastaaPoistaLämpimät voileivät ovat kyllä parasta iltapalaa jos jääkaapista ei löydy mitään fiksua syötävää :) Oma lemppari on tonnikala-ananas-fetajuusto, mutta toisiaan voikkareihin päätyy vaan nakkeja, ketsuppia ja pari tomaattisiivua :D
VastaaPoistaLämppärit on ihania köyhän miehen pizzoja :) Meillä maistuu myös tonnikalaisat leivät, mun lempparitäyte taitaa olla joku kinkkuisa versio. Oikeastaan lämpppärissä mikä vaan on hyvää :) Ja juustoahan näissä voi olla vaik kuinka paljon, mä ripottelen (Jonen tuskaksi) vain pikkasen pinnalle :D
VastaaPoista