keskiviikko 20. heinäkuuta 2011
Kuumat koirat
Vaikka kaikenlaista on tullut elämän aikana kokattua ja syötyä, oli tämä ensimmäinen kerta kun söin hodarin. Muuten oikein onnistunut täytetty nakkisämpylä, mutta laitoin tulista sinappia joka todellakin oli tulista sinappia.
1 hod dog-sämpylä per syöjä (tai niin monta kuin jaksaa syödä)
1 pitkä makkara, esim krakovanmakkara per syöjä (tai enemmän jos on jättinälkä)
sinappia
ketsuppia
kurkkusalaattia
sipulihakkelusta
Lämmitä sämpylät ja nakit, täytä ja haukkaa.
Tunnisteet:
Iltapalat,
Nakki ja makkara
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kelpais miulle pelkällä nakilla :D. -Marjo-
VastaaPoistaPienenä vinkkinä kans ettei kannata käyttää ehkä sitä tulisinta sinappia tän kanssa! ;)
VastaaPoistaMelko tehokkaasti peitti kaikki muut maut alleen :D seuraavat dogit olivatkin huomattavasti onnistuneemmat.
VastaaPoista