lauantai 2. heinäkuuta 2011

Mansikka-vuohenjuustosalaatti balsamicosiirapilla


Kerrassaan herrrrrkullista. Mikäs tätä on kauniina kesäiltana syödessä. Mansikat ja vuohenjuusto ovat niin rakastuneita toisiinsa! Liiton siunaa balsamicosiirappi.

jääsalaattia
kurkkua
vuohenjuustoa
mansikoita
kevätsipulia

Paloittele kurkku, leikkaa mansikat puoliksi, viipaloi vuohenjuusto ja leikkaa kevätsipuli paloiksi. Kokoa annokset suoraan lautselle ja valuta päälle balsamicosiirappia.

4 kommenttia:

  1. Tätä on kyllä kokeiltava. Mansikat ja vuohenjuusto sopivat varmaan loistavasti yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi hyvää, tuohon annokseen en kehtaisi lorotella mitään kaupan valmista salaatinkastiketta :)

      Poista
  2. Juuri tässä yömyöhällä etsiskelen ohjetta jonkinlaiseen iltapalaan tulevalle lauantaille :) tämä kuulostaa herkulliselta, eikä raaka-aineitakaan ole paljoa...minä kun lupasin tarjota ruuat ;) Sain keväällä ruokamessuilta tuliaisena viikunabalsamicoa, jota aion lorauttaa joukkoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähillä aineksilla vaikuttava lopputulos :) viikunabalsamico on varmasti hyvää!

      Poista

Kiitos kommentistasi!