tiistai 5. heinäkuuta 2011
Meksikolainen maissisalaatti chilikastikkeella, pariloitua paprikaa ja porsaankyljykset
Eipä ole kyljyksiä tullut tehtyä ties kuinka moneen vuoteen, nyt kaupassa oli niin mehevän näköisiä että korin kautta kotiin päätyivät. Ja maistuivat muuten mainiolta runsaan tuoretarjonnan kera.
Meksikolainen maissisalaatti
minimaissia
punasipulia
kirsikkatomaatteja
tuoretta korianteria
jääsalaattia
kurkkua
Chilipotkuinen salaatinkastike
(määrät jälleen muuteltavissa tarpeen mukaiseksi, tämä riittää 3-4 salaattiannokselle)
3 rkl oliiviöljyä
puolikkaan limen mehu
3 tl sweet chili-kastiketta
1 tl cayennepippuria
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset hyvin keskenään.
Jälkiruoaksi Pirkan Fruit & Ice- mansikkaa, rasvatonta sorbetinkaltaista jäädykettä tuoreilla mansikoilla.
Tunnisteet:
Kastikkeet,
Kesäruoka,
Porsaanliha
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!