sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Raparperihyve


Tai raparperi-kaurapaistos tai nimellä nimellä haluaakaan kutsua. Yhtä kaikki, hyvää.

0,5 litraa raparperinpaloja
2 rkl ruokokidesokeria tai tavallista sokeria
1 tl kanelia
4 dl kaurahiutaleita
1 dl juoksevaa margariinia
0,5 dl ruokokidesokeria tai tavallista sokeria
1 tl kardemummaa
1 tl vaniljasokeria

Jos käytät pakastettua raparperia, sulata se ja valuta ylimääräinen neste pois. Olin sokeroinut raparperinpalat kevyesti pakastaessani ne, joten käytin vähemmän sokeria ohjeeseen. Sekoita raparpereihin sokeri ja levitä ne uunivuokaan. Laita kattilaan juokseva margariini ja sokeri sekä kardemumma ja vaniljasokeri. Anna seoksen sulaa ja sekoita joukkoon kaurahiutaleet. Levitä kaurahiutaleet raparpereiden päälle. Paista 200 asteessa n.30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!