Näitäkin sopivan tulisia suolaisia pikkupaloja oli synttäreilläni tarjolla. Ohjeen bongasin Cebiciltä, jolla samaiset leivonnaiset kulkevat nimellä pikantit kinkkupasteijat. Minä nimesin ne veneiksi koska herkkupalat aukesivat uunissa veneen mallisiksi.
500 g lehtitaikinalevyjä
1 prk Valion makea & tulinen- rahkaa
150 g kinkkua
0,5 sipulia
0,5 punaista paprikaa
mustapippuria
1 kananmuna
Sulata taikinalevyt. Sekoita kulhossa rahka ja hienonnetut kinkut, sipulit ja paprikat. Mausta mustapippurilla. Yhdestä taikinalevystä saa joko kaksi tai kolme pikkusuolaista; kauli taikinalevyä pituussuunnassa ja leikkaa kolmeen osaan. Nosta lusikallinen täytettä taikinaneliöiden päälle ja taita kaksi vastakkaista reunaa toistensa päälle. Voitele kananmunalla ja paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!