maanantai 19. joulukuuta 2011
Raejuusto-porkkanaohukaiset
Pippurimyllystä rouhaisin tämän kevyen mutta täyttävän arkiruokareseptin. Mausteiksi laitoin suolaa ja mustapippuria sekä hippusen chilimausteseosta, myös rakuuna olisi voinut sopia sillä ainakin rakuunamaustetut keitetyt porkkanat ovat herkullisia.
n. 20 ohukaista
2 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja (tai toinen niistä esim. sämpyläjauhoja)
2 porkkanaa raastettuna
1 prk raejuustoa
1 muna
suolaa
mustapippuria
Vatkaa jauhot maitoon. Sekoita joukkoon muut ainekset. Paista lettusia ohukaispannulla miedolla lämmöllä rypsiöljyssä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Reseptistä taitaa puuttua raejuusto? :)
VastaaPoistaOho, no ei puutu enää! :D ilman raejuustoa olisivat porkkanaohukaisia :)
VastaaPoistaHyviä tuli vaikkakin ehkä hieman makua puuttui, ensi kerralla taidan laittaa sipulia ja chilimaustetta joukkoon :)
VastaaPoistaMinäkin tuunailin chilimausteseoksella :) rakuunaa suosittelen!
Poista