maanantai 30. tammikuuta 2012
Meksikolainen jauhelihakeitto
Maukas ja mausteinen keitto joka sisältää paljon kasviksia! Tästä määrästä söimme kaksi päivää.
Onpas siistit lautasenreunat..
1 pienehkö bataatti
1 sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
1 pss keittovihanneksia
1 pss pakastemaissia
1 prk kidneypapuja
1 tlk chilitomaattimurskaa
vettä
400 g naudan jauhelihaa
1 tl paprikajauhetta
1 tl jauhetta korianteria
suolaa
mustapippuria
kuivattua basilikaa
Ruskista jauheliha ja hienonnetut sipulit. Kuori ja paloittele bataatti, keitä vedessä puolikypsäksi. Lisää keittovihannekset, pakastemaissi, chilitomaattimurska ja mausteet sekä jauheliha. Kuumenna kiehuvaksi ja anna porpahdella kymmenisen minuuttia. Lisää lopuksi kidneypavut.
Tunnisteet:
Keitot,
Muiden maiden makuja
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!