tiistai 31. tammikuuta 2012
Päärynäpuuro
Puuro on parasta! Helppo aamupala/välipala/iltapalapuuro yhdelle (koska puuroahan voi syödä milloin vain!). Lisäksi naurettavan helppo tapa valmistaa puuro.
3 dl vettä
n. 1,5 dl kaura-ruishiutaleita
ripaus suolaa
1 prk lasten päärynäsosetta
1 päärynä
Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi ja käännä liesi pois päältä. Lisää kaura-ruishiutaleet ja suola, sekoita ja anna puuron valmistaa itsensä muutamassa minuutissa. Sekoita joukkoon päärynäsose ja paloittele tuore päärynä puuron pinnalle.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Se on kyllä totta, että puuro käy kaikkiin aikoihin päivästä. Vaikka aamulla, päivällä JA illalla :)
VastaaPoistaKuulostaa hyvältä tuo päärynäpuuro, siihen ei varmasti tarvitse lisätä edes sokeria!
Mä en laita sokeria koskaan mihinkään puuroon, vain ripauksen suolaa :)
VastaaPoista