lauantai 14. tammikuuta 2012
Pinaattimuhennos ja curryriisi kera broilerin
Melko tyytyväistä myhäilyä kuului miehen suunnasta kun tätä ruokaa tarjosin. Täytyypä itsekin myöntää, ei hassumpaa! Curryriisi syntyi helposti maustamalla keitetty täysjyväriisi currylla.
Pinaattimuhennos
35 g tuoretta pinaattia (puoli pakettia)
1,5 dl ruokakermaa ja 0,5 dl maitoa (tai 2 dl ruokakermaa)
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
mustapippuria
1 maustemitallinen muskottipähkinää
öljyä
Kuori ja hienonna sipulit. Huuhdo pinaatinlehdet ja leikkaa pienemmäksi. Kuullota sipulit öljytilkassa pehmeiksi, lisää pinaatinlehdet ja kääntele hetki. Kaada joukkoon kerma ja maito ja lisää myös mausteet. Anna muhennoksen pulpahtaa. Lisää tarvittaessa loraus kermaa/maitoa/vettä jos muhennos näyttää liian paksulta. Tarjoa lisänä curryriisiä ja kanaa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ah, heti kuullostaa ruoalta mun makuun! Työpaikan ruokalistalla kun komeilee pinaattimuhennos, niin sehän on aina pinaattikeittoa, joka kastikkeen virkaa siis toimittaa..Juuri ostin tänään pinaattia, mutta se upotetaan tortellinien kastikkeeseen!
VastaaPoistaOlikin tosi helppo pinaattimuhennos, en ole ennen tätä tehnyt :) itsetehty pinaattikeitto ei liene sen vaikeampi.. aina tulee pakastekeittoa käytettyä.
VastaaPoista