perjantai 13. tammikuuta 2012
Chili-suklaakakku mikrossa
Helppoakin helpompi (ja herkumpi) jälkiruoka. ChokoChilissä taannoin kokattu 5 minuutin minttusuklaakakku inspiroi muokkaamaan meille sopivan mikrojälkkärin. Näiden suklaakakkusten alkuperäinen ohje Etelä-Suomen sanomista.
2 pientä chili-suklaakakkusta
4 rkl vehnäjauhoja
3 rkl sokeria
2 rkl kaakaojauhetta
0,5 tl vaniljasokeria
1 muna
3 rkl maitoa
3 rkl öljyä
puolikas tuore chili
(pari palaa suklaata per kupponen)
Mittaa kuivat aineet kulhoon ja sekoita. Lisää muna, maito ja ruokaöljy sekä hienonnettu chili (siemenillä tai ilman, itse otin siemenet pois) ja sekoita hyvin. Kaada seos kahteen annosvuokaan. Keskelle voi upottaa pari palaa suklaata. Kuumenna mikrossa täydellä teholla max. 3 minuuttia. Mikrokakusta ei tule yhtä mehevä kuin ehdasta suklaakakusta, joten vaniljajäätelö tai muu lisuke on suositeltava kylkiäinen.
Tunnisteet:
Jälkiruoat,
Makeat leivonnaiset
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nam! Oon tässä haaveillut jo muutaman päivän chili-suklaamuffineista, mutta tässähän olisi myös hyvä vaihtoehto niille :-)
VastaaPoistaMeillä on muuten tuosta samasta kankaasta pussilakanat ja ovat kyllä yhdet lemppareimmat :-)
Oli hyvää mutta suosittelen kyllä jätskiä tai muuta seuralaiseksi :)
VastaaPoistaMeillä on kaksi eriväristä kaitaliinaa tuota kuosia :) tosi nätit, tykkään kovasti.
tuota - missä se chili on??
VastaaPoista-kaisa
Siellähän se on muiden ainesten seassa :D nyt siis.
VastaaPoista