Söin uudenvuodenaattona ravintolassa oikein hyvää lohta ja pinaatti-perunasosetta, usein haluan kotona jäljitellä ravintolatarjoiluja. Lohimedaljongit saivat meksikolaiset mausteet pintaan.
Meksikolainen kala
1 lohimedaljonki per syöjä
0,5 pussia Santa Marian Fish Taco Spice Mixiä
puolikas chili
2 valkosipulinkynttä
Pyörittele lohipalat kauttaaltaan mausteseoksessa. Leikkaa chili ja valkosipuli viipaleiksi, asettele viipaleet lohimedaljonkien päälle. Paista 200 asteessa 20 minuuttia.
Hot jambalaya! Ei vaan kalaa, valkosipuli toi lisämakua ja chili lisäpoltetta.
Pinaatti-perunasose
5 jauhoista perunaa
1 dl maitoa
(juoksevaa) margariinia
suolaa
35 g tuoretta pinaattia (puoli pakettia)
Kuori ja keitä pilkotut perunat kypsiksi. Kaada keitinvesi pois ja lisää perunoihin kuumennettu maito, loraus juoksevaa margariinia, suolaa ja huuhdotut pinaatinlehdet.
Maistuis varmaan mullekkin, herkullisen näköistä.
VastaaPoistaUih, hyvän näköistä lohta! Pitää varmaan testata :).
VastaaPoistaHyvältä näyttää ja ihanan mausteista lohta!:)
VastaaPoistaHyvää oli, mutta yllättävän mietoa oli tuo mausteseos vaikka pyörittelin fisut siinä kauttaaltaan. Siksi laitoin chiliä ja valkosipulia tuomaan lisämakua.
VastaaPoistaJa juuri tuosta chilistä ja valkosipulista tuli kiva jälkipolte suuhun. ;) Ol hyvvee!
VastaaPoistaOli muuten ihan järkyn kokoiset nuo medaljongit! :D
VastaaPoista