torstai 5. huhtikuuta 2012
Mustikkaletut ja jogurtti-rahkakastike
Tämänkin kokkailusta on jo aikaa, jogurtti-rahkakastikkeen aineksia voi vaan arvailla. Jos nyt tekisin, tekisin sen jotakuinkin seuraavasti.
Pienet mustikkalettuset
0,5 l maitoa
2 munaa
2,5 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
loraus öljyä
mustikoita
öljyä paistamiseen
Paista taikinasta lettuja ohukaispannulla, ripottele taikinan päälle paistovaiheessa jäisiä mustikoita.
Jogurtti-rahkakastike
maitorahkaa
vaniljajogurttia
vaniljasokeria
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään, tarjoa mustikkalettujen kanssa. Lisäksi söimme myös mansikkasurvosta.
Tunnisteet:
Herkuttelua,
Jälkiruoat
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nam... hyvääää:) Hyvää pääsiäistä!
VastaaPoistaKiitos, samoin sinulle! :)
Poista